A Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

a MM
90/2016   –   57/2019

könyvtára

Mi történt Marylinnel?

kpekmm0.jpg

20-1-érdekesség

monroe.jpg

Marilyn Monroe   –    összes –   csatorna

monroe1.jpg

Vetélytársak – Monroe és Mansfield

Monroe & Jane Russell -Two little girls from Little Rock

Marilyn Monroe & Frankie Vaughan – Let’s make love

Marilyn Monroe –  My heart belongs to Daddy

Marilyn  Monroe  – Diamonds Are A Girl’s Best Friend

Marilyn Monroe   –   Some Like it Hot Trailer

After You Get What You Want You Don’t Want It

Marylin Monroe     –     Forever Young

monroy.jpg

a m m

Valószínűtlen és tragikus kapcsolat

kpekmm.jpg

Rápillantottunk Marilyn Monroe könyvespolcára, ezt találtuk

Új bizonyítékok?
———————————————————————————————————
jelenetek a   filmből
——————————————-
 

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/…/egy-magas-rangu-cia-ugyn…

Normand Hodges (mivel halálos beteg)
bevallotta a Sentara Norfolk General Hospital -ban (Virginia) tett tanúvallomásában,
hogy 41 éven keresztül dolgozott a CIA-nak magas szintű titkos ügynökként
és szakterülete azon emberek meggyilkolása volt,
akik magas kockázatot jelentettek felettesei szerint a nemzetbiztonságra.

1959 és 1972 között 37 embert likvidált saját bevallása szerint. Mesterlövész és a harcművészetek valamint a mérgek és robbanóanyagok szakértője.

Egy 5-tagú sejtnek volt az egyik tagja, akik politikai merényleteket hajtottak végre az Egyesült Államokban.

Az áldozatok többsége politikai aktivista, újságíró, művész, tudós, és egyéb vezető volt.

“Bizonyítékunk volt, hogy Marilyn Monroe nem csak Kennedy-vel tartott kapcsolatot (és aludt együtt), hanem Fidel Castro-val is.

A felettes parancsnokom, Jimmy Hayworth mondta nekem, hogy meg kell halnia,

és a gyilkosságnak mérgezésnek vagy túladagolásnak kell kinéznie” – mondta el Hodges.

“Azelőtt nőt soha nem öltem meg, de engedelmeskedtem a parancsnak. Amerikáért tettem.

Stratégiai információkat adhatott volna át a kommunistáknak és ezt nem hagyhattuk. Meg kellett halnia. Én csak azt tettem, amit tennem kellett.”

Marilyn Monroe 1962. Augusztus 5-ln halt meg éjfél és éjjel 1 óra között. Hodges elmondta, hogy bement a szobábamiközben a nő aludt

és beinjekciózta egy nagy adag chloral hydrate – tal (erős nyugtató) keverve Nembutal-lal (azonnal ható barbiturát), amivel gyakorlatilag megölte őt.

A CIA hírhedt a merényleteiről és megrendelt gyilkosságairól.

Az 1970-es években zajló Church Committee meghallgatásokon már kiderült, hogy abban az időben számos külföldi vezető és elnök ellen elkövetett merényletkísérletben benne volt a keze.

Merényleteket hajtott végre sok külföldi vezető ellen:

Fidel Castro, a kongói elnök Patrice Lumumba, az elnök Sukarno Indonéziában, a francia elnök Charles de Gaulle, a jamaikai elnök Michael Manley,

a kambodzsai Sihanouk herceg, a Costa Rica-i Jose Figueres elnök, a nicaragua-i külügyminiszter Miguel d’Escoto és a Dominikai Köztársaság elnöke Rafael Trujillo ellen.

Természetesen a leghíresebb gyilkosság, ami a CIA nevéhez és kezéhez tapad, az a J.F. Kennedy ellen mesterlövészek által elkövetett gyilkosság volt.

A mai napra lassan minden összeesküvés-elméletről előbb-utóbb ki is derül, hogy nem elmélet, hanem kőkemény összeesküvés-gyakorlat, amely zajlik körülöttünk !

Érdemes meghallgatni újra J.F.Kennedy rádióbeszédét a titkos, rejtett háttérhatalom létezéséről, mely a végén Őt is likvidálta :
https://youtu.be/DW-AWh-d3r0

Végre megoldódott Marilyn Monroe apjának rejtélye
Genetikai elemzések derítették ki, hogy ki lehetett a tragikus sorsú színésznő biológiai apja.
Marilyn Monroe, eredeti nevén Norma Jeane Mortenson születését mindeddig rejtélyek övezték. Apját soha nem ismerte. Igaz-e, hogy meghalt egy balesetben, ahogyan azt anyja, Gladys Pearl Baker állította? Vagy csak egyszerűen egy olyan ember volt, aki nem akarta a lányát elismerni? 60 évvel Hollywood története egyik legnagyobb szex-szimbólumának halála után a rejtély megoldása egy amerikai gyűjtő és a toulouse-i antropológiai és genómközpont (CAGT) laboratóriumának kezébe került.
A vizsgálatot François Pomés francia producer-rendező kezdeményezte. Ő fedezte fel annak idején a néhai francia popsztár, Claude François titkolt lányát is. A fő gyanúsított egy fotó volt, amelyet Monroe anyja otthonában őrzött, és akit „régi szeretőjeként” emlegetett. A férfi, aki halványan Clark Gable-re emlékeztetett, egy bizonyos Charles Stanley Gifford volt. Őt már az 1960-as években kapcsolatba hozták Marilynnel, de az illető erről soha nem beszélt.
A DNS-vizsgálat hozta a megoldást. Néhány hamis nyom után Pomésnek sikerült John Reznikoff amerikai gyűjtőtől két Marilyntől származó mintát megvásárolni. Az egyik mintában három hajszál volt, amelyet Allan Abbott temetkezési vállalkozó csent el Monroe temetése idején. Ezt a mintát vizsgálta meg a CAGT és ezt vetették össze Gifford két leszármazottjának nyálmintájával. A teszt megerősítette a genetikai egyezést.
Charles Stanley Gifford 1925-ben jött össze a 23 éves Gladys Pearl Bakerrel, aki már túl volt két házasságon és két gyermeke is volt. A fiatal nő váltogatta szeretőit, egyszerre négy férfival is tartott kapcsolatot. Igazából a véletlenen múlt, hogy Gifford lett az apja az 1926 június 1-én született kislánynak. Magas, kisportolt, jóképű férfi volt, akit nagy nőcsábásznak tartottak.
Charles és Gladys viszonya munkahelyi kapcsolatként indult. Az éppen válófélben lévő asszony, aki volt férje nevét adta harmadik gyermekének, vágó volt a Consolidated Filmsnél, a férfi pedig csoportvezető, ráadásul nős ember. Később ő is kétszer elvált és újranősült. 1965-ben halt meg 67 éves korában szívrohamban, három évvel Marilyn után. Családja tudott erről a futó kapcsolatról, miután az Esquire magazin címlapján megjelent Gifford képe, és unokája, Francine elmondása szerint nagyon rosszul fogadták a leleplezést.
Francine úgy véli, hogy apja a kor erkölcsi felfogása miatt nem vállalta a házasságon kívüli apaságot, így akarta megvédeni családját és üzletemberi hírnevét. Egész életében úgy vélte, hogy ha kiderülne, hogy ő a legnagyobb hollywood-i csillag apja, rontotta volna hitelét.