kapcsolat koncert 2011

kesha00.jpg
 
kesha0.jpg
 

Hatalmas tömeg előtt lépett fel Kesha a Kapcsolat-koncerten

Már délután hatalmas tömeg hömpölygött a fővárosi 56-osok terén, ahol a T-mobile hagyományos nyári ingyenes Kapcsolat-koncertjén idén az amerikai popénekesnő, Kesha lépett színpadra este nyolc órától, hogy egy másfélórás pörgős koncerttel kápráztassa el a magyar közönséget. 

kesha1.jpg

Az 56-osok terén felállított színpad két oldalán hatalmas kivetítők gondoskodtak arról, hogy a leghátsóbb sorokban álló Kesha-rajongók se maradjanak le kedvencük színpadi mozdulatairól. 

A világsztár fellépése előtt a Csillag születik televíziós tehetségkutató legutóbbi szériájának felfedezettjei gondoskodtak a hangulatról. 
 
kesha3.jpg
 
„Remélhetőleg a műsorommal segítek a gyerekeknek abban, hogy merjenek önmaguk lenni, elfogadják magukat úgy, ahogy vannak” – mondta a 24 éves énekesnő, aki a sztárokhoz illően elegáns késéssel futott be a koncertet megelőző délutáni sajtótájékoztatóra. Az egyenesen a Glastonbury fesztiválról érkező előadó a Get Sleazy című műsorával lép a magyar közönség elé, és ha a szervezők várakozásaink megfelelően tényleg 300 ezer ember gyűlik össze az 56-osok terén, akkor ez lesz a fiatal popdíva eddigi legnagyobb koncertje – derült ki a sajtótájékoztatón. 

Kesha dédszülei Szentesen éltek, és a családi gyökereknek köszönhetően az amerikai Kalifornia államban nevelkedett énekesnő már gyermekkorában megismerkedett a paprikás csirke és a rétes ízével. A különc öltözködéséről és csípős nyelvéről ismert popüstököst az édesanyja és legjobb barátnője is elkísérte Budapestre. Csak rövid ideig marad, de azt mondta, minél előbb szeretne visszatérni a magyar fővárosba, mert a szépsége teljesen magával ragadta. A szervezők igazi hungarikumokkal – köztük pálinkával, tokaji borral, erős paprikával, mézzel – teli bohókás ajándékcsomaggal kedveskedtek az énekesnek, aki jó kedvére hivatkozva mindenkit biztosított arról, hogy a koncert fergeteges lesz

 
kesha2.jpg
 
A tavalyi évben az év előadóművésze és a kedvenc női előadó kategóriákban is American Music Awardsra jelölt énekesnő a 2010-es Animal című albumával robbant be a nemzetközi popzenei köztudatba. Az RCA Records gondozásában megjelent lemezből eddig kétmillió példány fogyott. 
Az iskolát 17 évesen maga mögött hagyó, ezután csak a zenei karrierjére összpontosító Kesha olyan slágerekkel lopta be magát a pop, az elektro és a dance műfaj kedvelőinek fülébe, mint a több országban is listavezető, eddig 14 millió letöltést megélt Tik-Tok, a 3OH!3 nevű formációval közösen felénekelt Blah Blah Blah, a Your Love Is My Drug, valamint a Flo-Ridával közösen készült Right Round. 
 
0kapcsstory.jpg
 
2016:  Producere